Main image

Jouw loopbaan in de juiste richting

Waarom Fred van Damme?

Coachingspraktijk Mens en arbeid ben ik gestart in 2000. Het was tijd voor iets nieuws nadat ik 8 jaar in dienstverband had gewerkt als loopbaanadviseur en re-integratiecoach.

Tijdens mijn loopbaan ontwikkelde ik een passie voor hedendaags timemanagement en concentratie, gecombineerd met ontspanning. Door dit zelf in de praktijk te brengen vind ik mijn balans en werk ik efficiënt. Karakteristiek voor mijn manier van werken is dat ik nauwkeurig waarneem wat anderen doen zodat onderliggende patronen, van waaruit mensen handelen, zichtbaar worden. Het vermogen om op meerdere lagen waar te nemen, zet ik in door het te verbinden met een praktische toepassing van de diverse doorleefde theorieën. En hier kom jij verder mee!

De volgende competenties zijn op mij van toepassing: inlevingsvermogen, betrokkenheid, professionaliteit, betrouwbaarheid, integriteit, hulpvaardigheid. En gelukkig heb ik ook nog gevoel voor humor.

Het themanummer "Kiezen" van Coachlinkmagazine

In de voorjaarseditie van het blad coachlinkmagazine, is een artikel geplaatst van Angelique Bemelmans en Fred van Damme. Je leest er onder andere over onderwerpen zoals het maken van keuzes in de loopbaan en over burn out. De situatie wordt zowel belicht vanuit de coach als vanuit de coachee.
Heb je het artikel gemist? Lees hier het gratis artikel