Main image

Jouw loopbaan in de juiste richting

 

Jouw vraag is mijn vertrekpunt

Het werken in onze huidige tijd geeft nieuwe uitdagingen. Mensen moeten zelf de verantwoordelijkheid nemen voor hun ontwikkelingsproces. Als coach ben ik dienend aan dat proces als sparringpartner, reisleider en adviseur. Doel daarbij is dat mensen in hun eigen spoor blijven in een samenleving die steeds minder houvast geeft. Jouw vraag is daarbij mijn vertrekpunt. Daarbij verbind ik de praktijk met diverse doorleefde theorieën. Door middel van coaching-sessies, oefeningen en huiswerkopdrachten streven wij samen naar een duurzaam resultaat.

 

Ruimte om jezelf te zijn

Ik word enthousiast van het mogen coachen van mensen bij het maken van realistische keuzes en het opstellen, uitvoeren en evalueren van hun actieplan opdat zij op koers blijven in een steeds veranderende samenleving. Ik ondersteun jou met al mijn ervaring in en geef jou de ruimte jezelf te zijn. Zodat jouw gewenste groei binnen handbereik ligt.

 

Kernwaarden

De kernwaarden verantwoordelijkheid, integriteit en zorgzaamheid worden bij Mens en arbeid gehanteerd. Voorbeelden hiervan zijn: afspraken nakomen, open staan voor feedback, doelen bereiken zonder een ander te schaden, zorgen voor de aarde, hard werken en op tijd rust nemen, dagelijks nieuwe ervaringen opdoen en ons realiseren dat we nooit zijn uitgeleerd.

 

Service

Download hier ons privacyreglement

Contenza Klanttevredenheidsonderzoeken Resultaten