Main image

Jouw loopbaan in de juiste richting

Online coach loopbaanbegeleiding Dordrecht

Wat is online loopbaanbegeleiding?

Online loopbaanbegeleiding bij Mens en Arbeid heeft een unieke benadering. Tijdens mijn online loopbaanbegeleiding help ik je om stil te staan bij je huidige werk en vooruit te kijken naar je (eventuele) toekomstige loopbaan. Dit alles doe ik op een professionele en persoonlijke manier. Een online loopbaancoach traject bestaat uit diverse oefeningen, persoonlijke vragen en feedback. Ofwel, een volledige persoonlijke begeleiding via het internet.

Heb je liever een combinatie met persoonlijke coaching? Geen enkel probleem! Middels mijn diverse e-coaching pakketten kies je gemakkelijk hoe en wanneer je gecoacht wil worden. Hierbij kan je zowel e-coaching als coaching met elkaar combineren.

Meer informatie? Neem dan hier contact op!

 

Wat is het voordeel van online coaching?

Het belangrijkste voordeel van e-coaching is de ongekende flexibiliteit die deze vorm van coaching biedt. Je kunt immers op ieder gewenst moment mailen, gebruik maken van de digitale bibliotheek en aan de slag met de oefeningen en opdrachten. Bovendien geeft het schrijven de rust om bepaalde gedachten eerst even te ordenen.

Een unieke, persoonlijke digitale omgeving

Tijdens het online coaching traject krijg je toegang tot een beveiligde, persoonlijke omgeving: hier kunnen we met elkaar in gesprek gaan en bestanden met elkaar delen. Je vindt hier ook de persoonlijke digitale bibliotheek met allerhande worksheets en documenten, die worden afgestemd op jouw specifieke situatie.  

Flexibiliteit: e-coaching en coaching

Het is ook mogelijk om e-coaching te combineren met persoonlijke gesprekken, telefoongesprekken en verschillende loopbaantesten. Ik heb hiervoor een aantal pakketten samengesteld op basis van mijn ervaring als (loopbaan)coach. 

 

Online coaching pakketten

Loopbaancoaching start pakket

Bij het loopbaancoaching start pakket krijg je toegang tot de digitale DISC- en loopbaanwaardentest; deze testen bieden meer inzicht in verschillende persoonskenmerken en welke waarden voor jou belangrijk zijn in jouw loopbaan. Je kunt de testen op ieder gewenst moment online maken. De uitslag van de testen bespreken we  - op afspraak - telefonisch of via FaceTime. Je ontvangt bovendien een uitgebreide digitale rapportage. 

E-coaching start pakket

Het e-coaching start-pakket biedt 3 uur aan coaching. Het is een laagdrempelige manier om eens kennis te maken met (online) coaching. Het is ook mogelijk om naast de e-coaching ruimte te reserveren voor een persoonlijk gesprek; dit geeft jou de ruimte om te ontdekken welke vorm van coaching het beste bij jou past. Je krijgt ook toegang tot de digitale bibliotheek.

E-coaching basispakket

Het e-coaching basispakket biedt 5 uur aan coaching en kan naar wens worden ingevuld met een combinatie van e-coaching en persoonlijke gesprekken. Het e-coaching basispakket is o.a. geschikt voor het voorbereiden en evalueren van professionele gesprekken en het aanleren van diverse time managementtechnieken. Je krijgt toegang tot de digitale bibliotheek, inclusief diverse worksheets en podcasts op het gebied van timemanagement en productiviteit.

E-coaching extra pakket

Het e-coaching extra-pakket biedt 8 uur aan coaching, naar wens in te vullen met een combinatie van online coaching en persoonlijke gesprekken. Het e-coaching extra-pakket is o.a. geschikt voor loopbaancoaching, werken aan een betere werk-privébalans en complexere vraagstukken. Je krijgt toegang tot de bibliotheek, inclusief diverse worksheets op het gebied van timemanagement, het maken van toekomstscenario’s en productiviteit.

 

Interesse in online coaching?

Neem gerust contact op voor meer informatie en een vrijblijvend advies over welk pakket het beste bij jouw wensen en ambities past.

Download hier de brochure over e-coaching.

Online Coaching